WEHUNT PRO

I WeHunt Pro ingår 2000 hektar fastighetskarta, möjlighet att organisera jakter, tillgång till aktuell jakttabell och mycket mer. Du har även rabatt på köp i appen och möjlighet att se deltagande jakthundar med vår WeHunt GPS.

Planering

Fastighetskartan

I abonnemanget ingår 2.000 hektar som du enkelt laddar ner direkt i appen. Köp mer kartor för 10 kr per 100 hektar. Du kan även köpa våra rabatterade kartpaket om för närvarande 5.000, 10.000 och 25.000 hektar.

Utskrifter

Behöver du jaktkartor med fastighetskartan i pappersform så kan du skriva ut dem, antingen direkt från appen (A3 – A4) eller i vårt populära webbaserade kartverktyg (A0 – A4).

Planera jakt

Bjud enkelt in till jakt i appen eller via vårt webbaserade jaktplaneringsverktyg. Skapar du en jaktinbjudan från hemsidan skickas förutom en notis till appen även ett e-mail till de inbjudna jaktdeltagarna.

Jakttabell

Jakttabellen som Svenska Jägareförbundet tillhandahåller ingår i ditt abonnemang för WeHunt Pro.

Säkrare jaktupplevelser

Positionering

Planera och starta jakter. Realtidspositionering av skyttar, drev och hundförare ger jaktlaget nya möjligheter att följa en framgångsrik och säkrare jakt. Funktionen Osäker skjutriktning ger bra förutsättningar att från egen position avlossa ett säkert skott.

Anpassa kartan med önskad information

Mät avstånd med avståndsringarna runt din position och använd vittringsindikatorn för att hålla koll på vinden. Slå på eget spår för att se var du själv befunnit dig.

Chatt

Chatta och skicka bilder ljudlöst till hela jaktlaget eller skicka röstmeddelanden som komplement till komradion.

Se WeHunt GPS under jakt

Följ deltagande jakthundar som använder WeHunt GPS under jakt.

Ansvars och olycksfallsförsäkring

Wehunt Nordic AB har tecknat försäkringar för dig som nyttjar applikationen WeHunt med giltigt WeHunt Pro årsabonnemang vid jakt (inklusive för- och efterarbete, eftersök, jaktskytte och jaktstig, inskjutning och övningsskjutning, mark- och jaktunderhåll samt fordring och viltvård) i Länsförsäkringar Södermanland. Läs mer om försäkringen.

Jakttabell

Jakttabellen som Svenska Jägareförbundet tillhandahåller ingår i ditt abonnemang för WeHunt Pro.

Uppföljning

Jaktrapporter

Efter avslutad jakt skickas en utförlig jaktrapport med observerat och påskjutet vilt.

Uppspelning av genomförda jakter

En genomförd jakt med WeHunt lagras och kan i efterhand spelas upp som film. Filmen visar samtliga jaktdeltagare och jakthundar på kartan under tiden jakten har pågått. Ett bra verktyg för uppföljning och planering inför kommande jakter.

Se bildström från åtelkamera

Ta del av dina egna och dina jaktkamraters bilder som skickas från åtelkamera.

GPX import och export

Funktion för att importera och exportera kartnålar i formatet .gpx.

×