Du har väl inte missat vårt nya galleri?

27 feb 2018

I galleriet på my.wehuntapp.com hittar du alla dina observationer, ögonblick, påskjutna vilt och åtelkamerabilder på en och samma plats. Sortera bilderna per jaktmark eller bildkälla för att enkelt få en bra överblick. Justera bildernas ljus, kontrast eller färgmättnad på bilder som inte har tagits i optimala förhållanden.

 

Se väderförhållanden och vind från när fotot togs. En tidsstämpel ger dig bra förutsättningar för att hålla reda på när viltet rör sig på din jaktmark eller för att minnas ett fint minne.

 

Har du inga bilder i ditt galleri ännu? Fotografera ett ögonblick på din jaktmark, kanske vill du föreviga en jaktkamrats första vilt? Ta foton på dina observationer och påskjutna vilt under startade jakter i appen. Du hittar möjligheten att markera observationer, påskjutet vilt och ögonblick under action-knappen på kartan. 

Lägg upp dina åtelkameror på my.wehuntapp.com för att samla markens bilder i galleriet och i jaktmarkens chatt.

Läs mer om hur du lägger upp en åtelkamera i WeHunt här.

 

×