Swarovski dS är det mest spektakulära kikarsikte som någonsin konstruerats!

Det berättar Hans Dahlgren på Swarovski Optik AB.


Swarovski dS är kikarsiktet som tar hänsyn till lufttryck, temperatur och ballistik. Genom appen dS Configurator i din smartphone ställer du vid första skjuttillfället in vilken ammunitionstyp du använder. Telefonen kommunicerar sedan via Bluetooth med kikarsiktet. Kikarsiktet tar efter inställningen hänsyn till kulbanan i förhållande till det avstånd och väder som kulan ställs inför och presenterar detta utan att distrahera. I kikarsiktet visas en röd riktpunkt som kompenserar för de yttre faktorerna och underlättar avsevärt för dig som skytt. (Bild på riktpunkt)

 

Tillverkat på egen fabrik
Hans påpekar att det finns fler kikarsikten med avståndsmätare på marknaden men enligt honom är det inget kikarsikte med denna funktionalitet som är så litet och smidigt som Swarovski dS är. Teknikhöjden i Swarovski dS gör siktet revolutionerande på marknaden.

Swarovski dS är tillverkat i Swarovskis egen fabrik i den lilla byn Absam nordöst om Innsbruck i Österrike. Fabriken tillverkar all metall och glas själva för att kunna säkra högsta kvalitet på deras produkter.

 

Lång erfarenhet
Hans har varit i sport- och fritidsbranschen i hela sitt verksamma liv och är idag Nordenchef för Swarovski Optik. På Elmia Game Fair kan du som besökare träffa Hans och hans kollegor i monter B03:72. I Swarovskis monter kan du förutom kikarsikten även klämma och känna på deras handkikare.

På Elmia Game Fair kan du tävla med WeHunt och Swarovski Optik, läs mer om tävlingen och våra andra samarbetspartners här.

 

Relaterad:  Lansering av efterlängtad GPS på Elmia Game Fair Skåne