Håll reda på dina vänner och familj under utflykter

24 maj 2017

På platser med mycket människor och många viljor kan det vara svårt att hålla reda på vänner och familj. Starta en jakt i WeHunt för att kunna se allas position på kartan. Markera en samlingsplats på kartan där ni enkelt kan sammanstråla.

I version 3.10 av WeHunt appen har vi lanserat möjligheten att skicka bilder i chatten. Du kan använda chatten för att skicka meddelanden eller bilder på en häftig bössa, vilken karusell ni ska åka härnäst eller varför inte på ett bra erbjudande Du springer på?

För att alla ska hitta till bilen i efterhand kan det vara smart att markera denna på kartan, på en stor parkering kan det vara svårt att hitta tillbaka.

Under Elmia Game Fair kan du tävla med oss med hjälp av WeHunt-appen. Läs mer om hur tävlingen går till och om priserna som har ett sammanlagt värde över 30.000 kronor här!

×