Svenska Jägareförbundet utökar sitt samarbete med WeHunt. Arbetet med att göra jakten enklare och säkrare fortsätter. Som medlem i Svenska Jägareförbundet kan du från den 1 juli 2017 aktivera WeHunt Pro för endast 95 kr/år. Ordinarie pris är 199 kr/år.

Dessa fördelar får du bland annat med WeHunt Pro:

Planera och starta jakter med hela jaktlaget
4000 hektar av Lantmäteriets Fastighetskarta med obegränsade utskrifter (Ordinarie 2000 hektar)
Rabatterade kartpaket med 5 000, 10 000 och hela 25 000 hektar fastighetskarta
Jakttabell över alla jaktbara arter i hela Sverige
Se WeHunt GPS under jakt (tillbehör)
Ansluta åtelkameror och dela bilder & filmer med hela jaktlaget (tillbehör)
Spela upp genomförda jakter på hemsidan

Läs mer och jämför WeHunt Pro med vår gratisversion här.

Har du inte ännu en aktiverad medlemsförmån från Svenska Jägareförbundet kan du aktivera den med hjälp av ditt medlemsnummer hos Svenska Jägareförbundet här.

Om du aktiverat din medlemsförmån under den tidigare avtalsperioden är det bara att uppgradera till WeHunt Pro för att ta del av rabatten.

Vad händer om jag inte vill uppgradera till WeHunt Pro som medlem i Svenska Jägareförbundet?
Om du tidigare använt dig av medlemsförmånen från Svenska Jägareförbundet i WeHunt men inte vill uppgradera till WeHunt Pro kommer ditt konto att övergå till vår gratis-version från och med den 1/7-2017. Som gratisanvändare kan du fortfarande delta i jakt. Din jaktmark och dina kartrutor kommer att finnas kvar på ditt konto precis som tidigare. Med vår gratis-version kan du däremot inte starta en jakt, se WeHunt GPS eller köpa rabatterade kartpaket på vår webb.

Vad är skillnaden mot den tidigare medlemsförmånen?
Som medlem i Svenska Jägareförbundet får du rabatt på WeHunt Pro istället för den tidigare förmånen WeHunt SJF som var kostnadfri. WeHunt Pro ger dig fler funktioner i appen samt Lantmäteriets Fastighetskarta om 2000 hektar (4000 hektar om du uppgraderar innan 31/7). Med en aktiverad medlemsförmån får du köpa WeHunt Pro för 95 kr/år.