På jakt efter en bättre naturupplevelse?

vw-amarok-zeiss

Det finns mycket att uppleva i den svenska naturen under årets alla tider. Nu har du möjlighet att upptäcka ännu mer. Med hjälp av Amarok kan du, tack vare 4Motion, ta dig så långt vägarna bär. Just nu kan du dessutom köpa en exklusivt utrustad ZEISS Edition-modell av Amarok.

Förutom kampanjpaket (värde ca 20.550:– exkl moms) med multifunktionsratt, värmare med fjärrstyrning, handsfree och dragkrok år du dessutom ett avancerat kikarsikte från ZEISS utan extra kostnad (ZEISS V8 värde ca 26.000:– inkl moms). Med andra kan du sikta in dig på en ännu bättre jaktupplevelse. Kika in hos din återförsäljare. Välkommen.

Amarok TDI 180 hk Zeiss Edition* från 299.900:– exkl moms eller 2.670:–/mån*.

*Gäller endast lagerbilar. Kontakta din återförsäljare för mer information.

volkswagentransportbilar.se

Recommend
Share
Tagged in