Missa inte vårt helgerbjudande!

Jaktsäsongen är äntligen igång, och det vill vi fira genom att ge alla som skaffar WeHunt Pro i helgen dubbelt så mycket Fastighetskarta! Normalt ingår 2000 hektar av Fastighetskartan i WeHunt Pro. Köp din prenumeration på webben senast söndag den 25/9 så får du hela 4000 hektar fastighetskarta!

OBS: Erbjudandet gäller endast vid köp på my.wehunt.se/subscription till och med söndag 2016-09-25.

Fastighetskartan
Vi jägare är kräsna när det gäller kartor. Fastighetskartan är Sveriges mest detaljerade karta med höjdkurvor och terrängformationer, bebyggelseområden och byggnader, vägar och järnvägar, ledningar, mark och vegetation, vatten och vattendrag, fastighetsgränser samt bestämmelser om natur- och kulturvård, militära områden och fornlämningar. Allt detta för en kostnad motsvarande en kopp kaffe i månaden.

Vad ingår?
I WeHunt Pro ingår även jakttabell, möjlighet att ansluta hundpejl och åtelkameror, obegränsade utskrifter av jaktkarta med Fastighetskartan, funktioner för att planera och starta jakt med jaktlaget, med mera.

Hur uppgraderar jag?
Logga in på ”Mitt WeHunt” på www.wehunt.se. Välj ”Prenumeration” i menyn och klicka på ”Uppgradera till WeHunt Pro” längst ned på sidan. Fyll i kortnummer, giltighetsdatum och säkerhetskod. Sen är det klart!

Medlem i Svenska Jägareförbundet?
En WeHunt-prenumeration utan Fastighetskartan ingår i medlemskapet i Svenska Jägareförbundet. Just nu kan du uppgradera din medlemsförmån till en fullständig WeHunt-prenumeration med 4000 hektar av Fastighetskartan för endast 69 kr! Lös först in din medlemsförmån på jfmedlem.wehunt.se, följ sedan instruktionerna under ”Hur uppgraderar jag?” ovan.

Recommend
Share
Tagged in